Ensam hemma

NÄ, va sjutton, nu är man ensam igen, så tradit. tröstar mig med popcorn och IDOL, tycker faktiskt att jag förtjänar det. borde plugga lite engelska så får väl göra det i pausen.
Imorgon blir det ingen träning, ska ta det lugnt men planerar in ett pass på måndag istället!


Bild från idag

makeover i November..?

Hmm... jag skulle nog vilja ha en svart slinga i håret igen.
ja, jag funderar faktiskt på det, jag trivdes verkligen i det men hade det inte så särskillt länge men det ahde varit kul att färga det så igen (:
Planer för en "makeover" är isf köpa nytt ljusare löshår och färga mitt eget (som faktiskt har blivit rätt långt nu!)ljusare i en kallare nyans på min systers salong Antrasax och sedan färga en svart slinga igen. men frågan är var man ska få pengarna ifrån? hmm, fyller iofs år 14 november så kanske kan få det då? *blink,Blink*



Bilden är från TivoliRock förra året, Gud va kul det var! ♥ Take me back!

Promenad!

NU ska jag ta en tur med hundarna, börjar bli mörkt så jag skyndar mig! :)

Likör, vår minsting

Torsdag

Nu är man hemma efter en lång dag och jag är helt slut!
Pappa är i Stockholm i hela fyra dagar så han kunde inte skjutsa mig till stationen i morse så fick cykla och dog lite av kylan men det gick an, i skolan har det inte varit så mycket på G hara bara fotat en tråkig bild som inte blev alls bra och inte hade så stor betydelse men den var tvungen att lämnas in. annars har jag på två timmar bara lämnat in alla fotouppgifter och umgåtts med Rebecca och AD, movienight at school! efter skolan, stack jag Sigge och Malin och gymmade ett tag. tog bussen till Vinslöv och cyklade hem så är totalt slutkörd nu och har träningsvärk överallt efter att ha tränat tre dagar i rad men det känns ändå gött!
Snart måste jag ut med hundarna, ingen annan är hemma så jag får ta på mig det.


Bild från i morse, bytte kläder femtioelva gånger för att jag inte har några kul kläder nu för tiden, stackars mig :,(

YAY JAY gick vidare! awesome

aha, vad var det jag sa, Jay är bäst hihi :D Minna var också rätt bra så idag blev jag himla nöjd med vilka som gick vidare! nu ska jag sova, ska upp extra tidigt imorgon eftersom att jag måste cykla till stationen, suck !



Idol... mhmmm

Måste bara slänga in en komentar om  igen, JAY är helt klart bäst av alla i IDOL, har hejat på honom ändå sen kan sjöng audition. Tycker han har en cool rockig röst, så go! go! JAY!

V 39



Skivomslag + kärlek

ÄNTLIGEN klar med skivomslaget plus bilden på mormor och morfar! Blev ganska nöjd, gjorde ett rätt enkelt skivomslag emn blev nöjd iaf (:


Framsida



Baksida




How cute :D

redigering

sitter jag och redigerar bilder så återkommer när jag har redigerat klart, har en hel del arbete framför mig och är ashungrig, har inte ätit kvällsmat än men den är påväg!

Hemma.... iväg igen!


Nu är jag hemma och ska snart bege mig til Granliden och fota min kusin Emanuel till ett skivomslag till ett projekt i skolan, hoppas verkligen det blir bra nu! efter det ska jag äta lite och sen blir det mycket jobb framför mig med redigering och sådant så kommer bli en lång kväll för mig!



See you soon! ♥

utvärdering

Okej, Idag tycker jag att Polajsen och antingen Sassa eller hon finska tjejen ska gå vidare. om nån ville veta (;
Jag känner mig otroligt stressad idag. tror inte att jag kommer att hinna alla bilder innan torsdag! har sån ångest men jag får hoppas på det bästa!


Im a geek

Snart börjar !jag kommer att tjata om det tills finalen kommer haha finns nog ingen störra nörd när det gäller IDOL än mig, älskar det! Ikväll blev det våfflor till kvällsmat, ja våfflor, även om jag åt det till kvällsmat idag så är det inte kvällsmat egentligen ! haha
Bjuder på en bild på mig som brunett, inte jättegammal tror jag men är ju inte brunett längre så vi säger att den är gammal (:

Inga bilder... eller jo:D

OKEJ. Nu funkar det att lägga upp bilder igen haha, just nu håller jag på att skriva en uppsatts i englska om ett minne från när man var barn, går faktiskt ganska bra men känns som att jag inte gör mycket mer än att plugga just nu, men måste komma ikapp efter att jag varit sjuk en vecka.


Bild jag tog för ett tag sedan. är himla nöjd med den.

Dagens idol

Hmm, ingen favorit i dagens idol men jag har iaf en favorit sen början, Jay, killen från skåne med rockrösten typ haha gillar den typen av musik, eller ja jag gillar all musik men mest sån stil antar jag. menmen får se vilak det blir som går vidare. Nu ska jag ta en dusch hade jag tänkt !
Btw så kan jag inte ladda upp bilder just nu, det vill inte riktigt som jag vill.

Skön kväll

Snyft blev inga skor idag, dom hade inte dom i butiken tyvärr :/
menmen, NU taggar jag mitt favoritprogram
och imorgon blir det träning! skönt nu efter att ha varit sjuk i en evighet, har verkligen längtat efter att få komma igång igen och det är verkligen kul att träna gym speciellt med härliga vänner, Sigge Bea och MalinW, you go girls!
här kommer föresten en bild från idag, blev inte så speciellt nöjd men den duger till uppgiften.


Måndag morgon

Hello!
Sitter i skolan och fortsätter på novellen och snackar med Beccy♥
Idag hade jag planerat att käpe ett par skor om dom finns i butiken och prova dom blåa skorna som jag skrev om längre ner, jag älskar verkligen skor! efter jag dragit med Beccy och gjort det ska jag fota henne till ett projekt i skolan så lägger upp resultat senare, vi hörs!


Skorna jag förmodligen ska köpa idag

Pluggpaus

usch, ja nu är det segt, vill bara att dagen ska ta slut.
Just nu håller jag på med en novell som ska vara klar någongång nästa vecka, jag hoppas på att det blir hyffsat bra iaf haha. snart kommer pappa hem med mamma, syster och McDonalds mat. mamma och frida har varit i danmark och kollat på en ny klädkollektion som mamma säljer, hoppas det gick bra (:
Nej nu ska jag fortsätta!


Bild från tjejkväll hos Beccy♥

Godmorgon!

Eller ja..
Har faktiskt varit vaken ett tag, duschat och ätit och lite så.
Jag var ju som sagt hema helt ensam igår, var ganska segt för övrigt. Jeppe var ute och festade och bowlade men söt som han är så tänkte han på sin flickvän som satt hemma själv så han fixade skjuts hit och var här vid halv två tiden :) gullig pojkvän man har asså ♥
Söndag.. blir till att plugga lite nu tror jag allt (:


Back in buisness!

Hej govänner! :D

NU är jag tillbaka igen med en ny blogg och ska försöka igen!
Bloggen är inte riktigt klar än men det får vara som det är just nu (:
annars sitter man helt ensam här hemma, längesedan jag var det nu men det är himla tråkigt.
Funderar på vilka skor jag ska skaffa till mig(: antingen dom blåa eller leopard, har varit inne på leopard ett tag nu men tror nästan de blåa, men äsch vi får se (:



RSS 2.0