Kväll med Frida Erik och min kära pojkvän!

Jag och Jeppe sitter och är jättehungriga! väntar på att Frida och Erik ska komma hit så vi kan beställa lite mat och hyra skräckisar, eftersom att det är Halloween och allt så tänkte vi ha lite läskig mooovienight ;) så vi sticker ner till stan snart sen blir det mys!

Planer inför dom sex veckorna!

Nu är det som sagt lov en vecka och sedan APU i fem, då ska jag verkligen ta tag i träningen! på lovet kan jag lätt bara åka in till K-stad till gymmet och träna men på APUn blir det dock lite svårare eftersom att jag jobbar ca nio till fem om jag minns det rätt men det ska allt gå haha annars är det bara att köra aerobics hemma, har en jättebra video hemma från när mamma var yngre som verkligen fungerar. sen är det ut och springa och rida lite (: känns riktigt bra nu, så får vi se resultatet när jag komme rtillbaka till skolan igen :) känns inte jätelönt att vara i skolan en vecka och två dagar föresten haha men iaf, man får träffa alla igen, kommer ju inte se dom flesta nu på en evighet! :( but thats life. jag tror verkligen på detta nu, känns bra med träningen! :)

16.12 afternoon

Sitter i Jeppes lägenhet nu igen och tar det lugnt, vet inte vad som händer ikväll men skickade ett sms till min kära syster och frågade om hon och Erik ville komma hit och hålla oss sällskap men vi får se (: Finns inte så jättemycket att göra här i Hässleholm, jag ger tummen upp för K-stad!
Kollade mobiler idag också, blir nog en sådan här


Var också och köpte present till min morfar på mixhuset här i Hässleholm och jag bara älskar den lilla butiken!
Så mysig och jätteschyssta typer som jobbar där !

Jag tror min syster försöker säga något?


JAY

Jag vet att jag tjatar om JAY varje fredag men om man lyckas sjunga en gammal pojkbandlåt i en bra lite halvrockig stil som gör att man vill höra den igen, är man sjukt jäkla bra!
Gooooooo JAY!


Shopping

Hemma nu!
Har spenderat hela eftermiddagen i stan och mina ben värker som attan efter att ha gått i klackar hela tiden! har iaf fått två par skor och en halsduk köpte jag med. har även pekat ut lite julklappar och födelsedags presenter, väldigt lyckad dag om jag får säga det själv hihi kommer lägga upp bilder på det senare, eller typ imorgon ;)


Parafrasuppgift


Ingen skola på sex veckor!

Då har man slutat för dagen och har ett långt härligt lov framför sig och sedan APU i fem veckor, det är nice !
Har även lämnat in den sista fotouppgiften och blev rätt nöjd faktiskt! Nu sitter jag bara och väntar på mamma sen blir det stan, wiho! Härlig dag idag, var ute och köpte en massa frukt till fotot med Beatrice innan idag så ikväll blir det att käka en massa frukt;)

Fredag for sure

Blev ingen fotografering igår, hade glömt all rekvisita hemma men kunde tagit lite som fans på skolan men det var inte riktigt exakt med vad jag egentligen behövde men fick fototid idag istället så har tid nu klockan tio, ja om en timme. sen har jag inte så mycket kvar att göra, bara redigera bilderna sen blir det stan med mor min!

Smälla fyra timmar sen fota

Hejhej!

Anledningen till att jag inte bloggade igår var att jag helt enkelt inte hade något att säga, plugg plugg och åter plugg bestod dagen av igår, plus att jag var ensam hemma vilket jag ofta tycker är skönt men igår var det bara segt dock.
ca fyra timmar är det kvar till jag har min tid i studion, segt att vänta så länge bara för jag är klar med så gott som allt, hade kunnat ha sovmorgon istället haha. but it is what it is! kommer eventuellt sluta lite tidigare imorgon eftersom att jag som sagt är klar haha och då blir det stan med lilla mamma! ♥ älskar att gå på stan med mamma så himla mysigt!

Plugg med min pudel

Hello!
Har inte direkt något kul att berätta, har bara pluggat en massa idag också, hela veckan kommer se ut så. har så otroligt mycket att göra nu sista veckan innan lovet och efter det APU i fem veckor men har bara tre stora saker kvar nu! Har inte heller tid att sticka till gymmet denna veckan tyvärr, hinner inte som sagt suck-.- men får dra mig in till stan på lovet tycker jag.

Jag just nu, sitter och myser med min älsklingspudel Likör♥

Wanna sleeeep

Usch.. jag är såå trött men har såå mycket läxa kvar att göra!
Om man ser det på den ljusa sidan så har pappa fixat tre veckors praktikplats plus en vecka på ett annat ställe! underbart, har dock en vecka kvar men får se om jag hittar någonstanns till den veckan men det löser sig.


Plugga som ett djur


Pluggmusiken när den är som bäst!

Sitter och skriver om artiklar som ska vara klart den här lektionen, inte kul!
Kändes inte som så mycket läxor igår men idag känns det värre.

1st Hemtenta till fredag.
1st stor fotouppgift till torsdag.
ca 30 st frågor i mediekunskap klara fredag.
"vad är rätt att publicera" uppgift mediekunskap till fredag.
1st engelska uppgift där vi ska skriva om en text om tre sidor
+ den här uppgiften jag håller på med nu
+ leta efter APU - plats
men äsch det får gå! efter detta kommer ju ett välbehövt potatislov!

Underbar dag med härliga människor!

Ledsen över att det bara blir typ ett inlägg om dagen men äsch jag får bli bättre på det haha (: har nyss kommit hem till lägenheten från jeppes föräldrar plus Jenny, Tobbe, Isak, Johan och jeppes mormor. mysigt! åt palt för första gången (norrländs mat) och det var faktiskt himla gott (;

Har även haft en mysig dag med bästa Ida! har alltid lika kul med denna härliga varelse ! ska bli så himla kul att komma tillbaka till Torsås senare, tjaa om typ några veckor!
Nu är det dags för film och choklad med min fina påg, natti natti!

20 dagar!

Äntligen klar med referat uppgiften! men usch, det regnar, inte kul att gå runt på stan då men vi hittar nog nått ställe vi kan gömma oss på jag och Ida haha, min Digitalkamera funkar igen btw, tog en bild på mig igår morse, gårdagens smink, håret i en boll och nattlinne med morgonrock, mysigt!


Sitter i lägenheten

Godmorgon!
var som sagt och firade min kusin igår, mysig släktkväll :)
Vid tio körde Erik mig och Jeppe till hemmakväll och vi hyrde tre filmer men kollade bara på en för jag somnade som vanligt haha. vaknade faktiskt tidigt, runt tio och har ätit och till och med diskat jeppes disk, känner mig så duktig!
snart ska jag nog göra vid jag och sen in till stan för att möta på R-Lj!♥ äntligen, känns som år och dar sen haha :D

kusin!

Hejhej! snart ska jag iväg till min lillkusin som fyller 12 år!
Grattisgrattis!♥

IDOL for sure!

Dags för en kväll med IDOL! har missat det TRE GÅNGER I RAD! sjukt att jag har lyckats överleva!
Jag är fortfarande helt tagen över hur sjukt bra JAY är! älskar hans sångröst, han är helt klart vinnaren i mina ögon sen han var på första audition!

COLD

Fy vad kallt det är alltså!
Ska nog snart ta ett bad så jag kan värma upp mig själv lite. Har även sån otrooolig träningsvärk från gymmet igår! Tog på ca 20 kilo extra på benmaskinerna så jag känner mig så stolt över mig själv haha  och det känns idag, aj aj aj men äsch det är positivt egentligen ;)

Min digitalkamera är den sämsta men ska skaffa nya batteri till den så jag kan ta lite bilder av min vardag, lite jobbigt att ha med systemkameran överallt haha (: så jag får nöja mig med den gamla digitalkameran så länge, kan önska mig en ny till jul kanske hihi



Jag ser ut såhär, lovar! hahaha

funny!

Är inne på en sida som MalinW visade mig precis, hur coolt som helst! man tänker på en känd person och svarar på frågorna som en ande ställer så vet han så gott som alltid vem det är! kom ihåg att ta en KÄND person (;
Kul tidsfördriv!

Gå in !HÄR! för att komma till sidan!


Shoes




Vinterkläder

Sitter  i skolan och klickar runt på lite klädsidor och hittade en mysig klänning som jag skulle vilja ha. Jag vill ha en mysig stickad klänning nu i vinder som är lite jul inspirerad och hittade denna:

Men det är inte exakt en sådan jag vill ha men liknande. så får kanske leta runt lite till och vänta med denna.

Paranormal Activity

Nu är jag hemma från gymmet! Körde det vanliga passet med Bea och Sigge idag, asjobbigt som vanligt, kunde varit bra om man kom på ett sätt att träna på som inte var jobbigt hahaha inte så troligt men drömma kan man ju alltid (;
Har gjort klart lite uppgifter till foto B som ska vara inlämnat nästa fredag så har bara en uppgift kvar nu och den kommer bli skitkul! :D

Rebecca och jag satt vid datorn i skolan och klickade runt på olika sidor och såg en sida som gjorde reklam för paranormal activity 2. vi var ett gäng på 7-8 st kanske som såg ettan hemma hos henne för ett tag sedan och den var skitläskig! Paranormal Activity 2 går ju på bio så vi tänkte att vi som såg den tillsammans kunde se den på bio ihop, självklart får ju fler komma om dom vill, det hade varit så himla roligt! :D


Mer komplimanger till folket ! :D

Igår läste jag ett inlägg som StinaLee hade skrivit, som jag tyckte var himla bra. hon skrev om att hon såg en tjej på bussen som satt och grät. när hon mötte tjejens blick gav hon henne ett värmande leende och tjejen log tillbaka även fast hon var ledsen. Sånt här gör så himla mycket, mer än man tror egentligen. Komplimanger i vardagen till personer man egentligen inte känner är guld värt faktiskt, jag är själv så att jag inte vågar gå fram och säga"Ååh va fint hår du har" eller "vilken fin stil" när jag faktiskt tycker det men jag ska försöka faktiskt försöka ta mod till mig och verkligen ge komplimanger för jag vet själv hur bra man mår och man kan leva på det i en hel vecka! :)

Komlimanger gör mer för själen än vad man tror egentligen :)

SNÖ

Morrn! :D

Det är snö här i Kristianstad och det är så himla härligt! :) älskar verkligen vintern, det är så himla mysigt! kanske lite tidigt för snön att komma nu men det gör bara så man längtar ännu mer till julen, ååh va underbart! :D får gå ut och fota lite sen kanske men inte så mycket snö inne i stan men om jag inte kommer hem så sent idag så kan jag nog klicka lite :)

Förlåt om någon tog illa upp, det var inte alls det som var tanken! :)

Jag är hemskt ledsen om det var någon som tog illa upp av mitt förra inlägg. inte alls meningen att såra någon! Jag menade mycket på att jag var annorlunda på den tiden (vilket nog inte kom fram så mycket) så hur jag mådde då berodde ju mycket på mig själv och hur jag var då. tiden har ju förändrats och jag har växt upp. Så om någon tog illa vid sig så var det inte alls meningen! Mycket var riktat till mina vänner jag har idag på ett possitivt sätt för att jag tycker om dom så mycket så inget illa menat om det var någon som tog det fel, det är ju lätt hänt när man skriver på internet att det misstolkas fel men det var inte alls så jag menade!(: ville bara få detta förklarat och nu ska jag sova!:)
Godnatt nu på er och sov gott! :) ♥

Man blir ju bara sjukt glad över att man gjort rätt val här i livet!

Usch blir så depprimerad när jag tänker tillbaka på hur livet såg ut förr.
Det är sjukt egentligen vad man kan störa sig på det förflutna.
Jag är så himla glad över att jag har det jag har idag och skulle aldrig vilja ha det gamla tillbaka. Att ha riktiga vänner som jag har idag gör så otroligt mycket! det är rätt skönt att man har olika umgängeskretsar, en inom skolan där alla i min klass är underbara och en utanför skolan som är hur sköna typer som helst!
Jag skulle aldrig vilja ha tillbaka det livet jag hade för ca två år sedan.
Visst det hade sina stunder, det är klart (: och vissa perioder är jag riktigt stolt över :)
Mycket, eller ja väldigt mycket beror på vad man själv gör det till :)
Idag har jag riktigt bra vänner, en underbar familj och världens bästa pojkvän! Det kan inte bli bättre än nu! ♥



My sweet girls!




Man måste roa sig ibland när skolan blir för långtråkig ;D

Ibland är man lättroad!

HAHAHAHAHA
Jag kanske har kass humor men jag tycker den här videon är ASKUL!


Inte så lätt att plugga när man inte kommer åt sakerna man behöver

Känner mig helt slut, men vet inte riktigt varför. har inte gjort så mycket egentligen. Hade tänkt att påbörja lite läxor just nu och bli klar med lite så man slipper det sen men ikke, alla våra uppgifter ligger på adela på internet och servern ligger nere så jag kommer inte åt det! suck! sånt här blir man så trött på, men istället ändrar jag lite på min blogg, har ändrat lite småsaker  så den ser lite bättre ut iaf. ska ändra headern också men det blir längre fram (:


24 dagar kvar

Igår var det jättemysigt!
tog som sagt tåget klockan nio igårkväll till Hässleholm där jag mötte upp Frida och Erik, vi körde och hyrde film "Prince of persia"dock såg jag knappt den för var så galet trött och somnade, vi köpte pizza som vi tog hem till Jeppe! mysig tisdagskväll (Y)


Lååångt hår är så himla fint!

Sitter i min säng och lyssnar på musik just nu, tittar lite på gamla bilder och längtar tillbaka till det långa håret! GUD vad jag saknar det! men inte länge till nu tills jag får tillbaka det! wiihoo!



Snart dör min  dator
men ska ändå stänga ihop den och sticka iväg till Jeppes lägenhet för att hyra film och käka pizza! see you there♥

Alltid denna skola

Sitter med Beatrice Nilsson i soffan och försöker plugga lite Mediekunskap. har fått en hemtenta som ska göras och vara klar nästa fredag. helt okej faktiskt kan bli rätt kul för det är mycket om egna åsikter.
slutar här om ca 1 timme och 40 minuter sen blir det att sticka till gymmet och träna!



25 dagar

GOD MORGON!

Nu är det bara 27 dagar kvar till min födelsedag! har nog aldrig längtat såhär mycket efter att fylla år som jag gör just nu! Anledningen till att jag längtar så är förmodligen för att jag vet vad jag ska få.
Jag ska få en ny mobil, behövligt! har min systers gamla mobil just nu och den kan man så gott som bara smsa och ringa med så inte så roligt, skulle vilja ha en typ av Iphone men vi får se!

Sen ska jag få nytt löshår som jag längtar efter som attan! okej jag ska inte bara få nytt löshår utan jag ska få en hel makeover så att säga, jag ska klippa mitt eget hår, topparna då och ändra luggen lite. sen ska jag färga håret i en kallare blond färg men har inte riktigt besämt mig hur än. Men längtar som bara den nu!

Kanske inte låter så kul för vissa att bara få två saker men för mig är det rena drömmen eftersom att det är stora och dyra saker jag ska få :)

Minnen i en låt!



Sitter och lyssnar på en av mina favoritlåtar från förr, är uppväxt med denna låten och älskar den verkligen, vet inte varför men den tilltalar mig !♥ Snart dags att sova tror jag nog, är astrött, har suttit och försökt fixa lite med min blogg. Hittade en jättebra sida med hjälp till blogg.se så fick en massa hjälp därifrån men är fortfarande inte alls nöjd men bloggen är fortfarande inte klar och lär inte bli det på ett bra tag men det är påväg! :)


mätt

jag ska bli bättre på bilder, jag lovar haha (:
har just ätit nu, blev extra nyttig pasta med varma grönsaker till, hatar grönsaker men pastan var god haha, nu sitter jag och knaprar på en morot, ofta jag glömmer bort hur gott sånt här är!

När jag kom hem möttes jag av...

en matpåse?
haha jo sant, utanför dörren stod en kasse med mat för fyra personer i en vecka! Pappa hade bställt det så man får hem en hel kasse med olika ingredienser rill maträtter. man fick också hem ett papper där det stod hur man skulle laga maten osv, det är dessutom bara nyttig mat men ändå så gott! :D
tyckete det va himla fräckt iaf haha













































Snart dags att sova.

har haft en mysig kväll med min pojkvän, dock kom inte Frida och Erik men det får bli en annan dag (: istället fixade Jeppe ihop pasta med chikennuggets och stekta ägg, det blev faktiskt himla gott!
Just nu sitter jag i hans säng och bloggar medan han spelar lite, fattar ingenting av sånna spel men han gillar det ju så varför inte låta honom haha.
Nej nu är jag trött

Give me a break

Nu känner jag att et lov är behövligt, bara två veckor kvar i skolan sen blir det en veckas lov sen fem veckors APU och har lite panik över eftersom jag inte hittat nån praktikplats än :( så nästa vecka gäller det att söka som attan!

Håller på att städa mitt rum lite nu, och sticker om en kvart/tio  min till min älskling!


Fotograf: Rebecca Mårtensson

Inkägget skulle lagts upp för ca en halvtimme sedan

SLETEN!

Go morgon! GO MIDDAG!

Vaknade för inte alls längesen och är så sjukt trött!
Igår  var jag servitris/DJ/hjälpreda/ något annat, på mina föräldrars fest. Festen blev himla lyckad men det var ju bara folk runt 35 + där så det var ju ingen fest för oss som hjälpte till men vi hade rätt kul tillsammans emellanåt.
Det var jag, Frida, Jeppe, Erik och Sandra som var och hjälpte till plus Sandras halvsyster och hennes kompis.
Vi började klockan fyra och slutade klockan fyra, alltså ett halvt dygn vara festen haha men alla tyckte det var askul så det blev himla lyckat (: plus att man fick en biobiljett som tack för att vi ställde upp(;
Har dock inga bilder, måste skaffa mig en bra kamera som man kan ha när man sticker ut!

Ska snart ta en dusch nu, Jeppe slutar vid fyra och då ska förmodligen jag Frida och Erik hem till honom för en lugn kväll med film och pizza, det känns skänt efter en sån här kväll!


Det suger att inte vara 18!

Jag kan faktiski bloggA nu!
sitter helt ensam i Jeppes lägenhet och är depp över att jag inte är 18 och kan hänga med dom andra.
Var på fest hos Daniel vilket blev lyckat, plus att presenterna jag och Frida valde ut blev awesome! tog taxi från Daniel in till stan då dom andra skulle in till Harrys där jag inte kommer in, suuuger... bara en månad och ett år kvar tills jagb är 18 nu!
tyckte att bvara för att jag inte kunde komma in skulle inte Jeppe behöva sitta hemma så jag tyckte han skulle med dom andra så han kommer sen, ;) annars förklarar jag kvällen LYCKAD!




Vad gjorde jag förra fredagen?

Jo, jag var ute och åt med Rebecca Sigge och Beatrice. Mysigt var det, inte ofta man är ute och äter på kvällen med sina vänner tycker jag så det var behövligt, har inte fått några bilder förän idag så lägge rupp dom nu (:
Var precis ute en sväng på stan och ska snart ut igen och sen ta tåget till jeppe direkt, skulle egentligen klippa och färga mig men hinner inte till min klipptid så det får blli en annan gång!



Myspys

Ny fotouppgift

Blev klar med fotouppgiften igår tack och lov, tog bilden jag tog på rebecca i Åhus istället för en bild på min käre far, han gillar inte att bli fotad så så jag lät honom slippa.
Nu har vi fått en ny uppgift, verkar rätt rolig, vi ska immitera et känt konstverk från förr och göra det till  en egen bild men ha insperation utifrån den här bilden vi har valt. jag har inte bestämt mig än för vilken bild jag vill ha men jag skulle gärna vilja ha en bild med änglavingar men det är bara att leta vidare.



Någon sådan här stil är det man ska ha.

Done!

... bara EN bild kvar nu!




HOME...

...But not free from school.

Ska alldeles strax fota Frida till den sjätte bilden av mitt arbete. skönt att hon ville ställa upp. har även redigerat bilderna jag tog på min kusin Julia men behövde inte redigera så mycket för dom blev rätt bra i vilket fall!



Min fina kusin!

TickTack

Usch sitter helt ensam i klassrummet och väntar ut tiden, är klar med fyra bilder nu så det känns underbart! så har bara tre kvar sen efter det, och jag måste verkligen hinna med det! annars är det kört. men det kommer nog gå!
Himla hungrig är jag också så det gör ju inte saken bättre haha.


Har så mycket att göra!

Håller på att redigera dagens bilder, blev inte så himla nöjd, brukar inte bli det nu för tiden. gillar mycket bättre att få göra precis som jag vill men nej då.
Var i Åhus i förmiddags och tog lite bilder med Rebecca. åkte hem och tog bilder i studion och nu redigering. Vid fem ska jag möta upp min kusin Juila och fota henne i Tivoliparken, tar tåget hem vid tio i sex om jag hinner och sedan ska jag se om jag kan fota min syster och pappa. redigering efter det SEN är jag klar...




Lite smakprov

BAD

Bara för att jag skrev det i mit förra inlägg så ska jag ta mig ett bad nu ;)
Ha det gott!

Vadå höstångest?

Alla pratar om hur jobbigt, kallt och tråkigt det är nu när hösten är här. Själv förstår jag mig inte alls på det!
Jag ÄLSKAR verkligen hösten! Luften är så frisk och underbar och ingen jobbig värme, dessutom är det så himla mysigt att komma in efter en lång promenad och sedan ta ett varmt bad eller ett glas varm oboy framför brasan!
Nej jag har aldrig haft höstångest och kommer aldrig få det! :D


Jag ska aldrig bli politiker.

God morgon!

Jag fattar inte hur man vill bli politiker. håller just på med ett arbete inom mediekunskap och gud va svåra frågor vi ska svara på, usch skulle aldrig i mit liv kunna hålla på med samhällsfrågor och politik haha, neej inte min grej direkt. skönt att det är en kort dag idag, går bara till klockan två, dock matte sista lektionen men jag får väl uthärda det.



I wanna sleep to...

Halloween is on its way!

Och det är så mycket maskeradfester på G!
På lördag ska mina föräldrar ha en väldigt stor fest för släkt och vänner där jag, Frida, Erik, Jeppe plus Sandra, Elin och hennes kompis ska vara servitriser på. kommer bli rätt kul faktiskt, får dock inte avslöja någonting men kan säga att vi servitriser ska ha 80-tals tema allihop, har ju ett par pälsiga benvärmare så dom kan nog komma till nytta igen haha!

Sen efter det är det fest hos Johanna och Carro om nån vecka eller så, skräcktema så man ska ha läskig stil den här gången, awesome! älskar det.

Såhär gick det till på förra festen de hade
:


Jag och älskade syster!



Prinsessan Carro + en fånge och bilsmekanikern



Sööta Johanna som 80-talsbrud!


BORTA i Torsås skulle det kanske vara en Toga-fest haha har aldrig varit på någon sån förut men det är inte säkert än. emn hade vatt askul att komma dit igen, så härliga människor. men ska ju åka dit där snart i vilket fall, Saknar min R-Lj!♥

tal om R-Lj så ska förmodligen hon och jag ha födelsedagsfest tillsammans i Härssleholm. eftersom att hon fyller år den tredje och jag den fjortonde så passar det ju bra ;) tänkte maskeradtema där med.

OCH slutligen ska jag och Beccy försöka fixa ihop en Halloweenfest, men vet inte hur vi ska hinna med allt detta haha men det får gå :D

Oh, im sorry!

Blir lite lite med bloggande just nu, har mycket att göra.
Sov hos Rebecca igår natt så vi hade lite myskväll med att laga mat och mysa med top model på tv, var var även så duktigare så vi stack ut en runda!
Idag stack jag ut och red med Linda, så himla skönt väder!



Jag och min underbara vän i, hmm, våras? haha tror det iaf (:

Babbel om hårfärger igen

Okej, okej, nu är jag velig igen. nu funderar jag på om jag ska ha svart i håret igen, tyckte det var rätt snyggt och trivdes bra i det, men hade velat testa på nått nytt. därför skulle jag vilja testa med blåa slingor men är lite emot att ha onaturliga färger i håret, det är fint på vissa men vet inte om det passar mig, jovisst det kommer inte synas jättemycket men iaf.



Bara ett år gammal bild, gillar verkligen mitt hår här!

Blåa slingor, why not?

Okej, är nästan 100% säker nu på att jag vill färga det som jag visade för någon dag sedan.
Kul att testa något nytt, men det blir inte förän i November då jag fyller år men det är ju inte så långt kvar faktiskt så jag får hålla mig ;)
Det kommer inte synas så jättetydligt men det kommer synas  helt klart. ska i så fall ha tjockare slingor i blått nere vid håret och inte uppe vid hårfästet, mer undedr håret. får se hur det blir (:




På det igen!

Usch, är helt slut. har träningsvärk sen igår när jag var ute och red och nu kom jag precis in, har klippt hela gräsmattan och gräsklipparen var inte vän med mig haha menmen, på det igen imorgon med gym-träning! :D har också pluggat hela dagen idag så är slut efter det med, tja som en söndag brukar vara. måndag imorgon vilket jag inte ser fram emot men har ju lov vecka 44 så det är inte länge till!



Lördag

Hej!

Håller på att somna vilken sekund som helst. är sjukt trött! väcktes av tre hundar som stod och ylade efter mig i morse bara för att dom visste att jag var hemma och så ville dom att jag skulle vakna. suck. just nu håller jag på att plugga inför religionsprov på måndag. inte särskillt kul men men.
Hann inte blogga så mycket igår så hann ju inte säga att jag och min älskling hade Månader igår ju (: älskar dig Jesper Grip!



Har dock väldigt ont om bilder på honom för att han aldrig ska va med på bild, men nu har han sagt att jag får ta bilder på honom så nu du!

Foto lektion

Hejhej!

sitter och gör inte något speciellt, har fotolektion och har inte något att göra som vanligt, ska ta bilderna på torsdag nästa vecka i fotostudion och har tagit en bild idag som jag håller på att redigera, eller ja så gott som är klar med. Kom på idén med att måla Rebecca med röd färg i ansiktet och sedan sminka henne lite med maskara och eyeliner(Y).

Blev ganska nöjd med resultatet även om jag bara hann ta tre bilder.
men blev inte jättenöjd dock


Home sweet home

Äntligen hemma och helt frusen. funderar på att ta ett bad senare efter maten. blir hemmalagad pizza, mums!
Har faktiskt inte så mycket i tankarna just nu, är bara trött och njuter av att vara under filten framför datan hemma.


bild från i vintras kanske, på mina fina flickor! älskar denna bilden ♥

Aquamarine haircolour

Sitter och funderar på hur jag ska färga mitt hår, ska färga och fixa till det i November så det är ett tag men man kan ju tänka redan nu (: Min syster/frisör tyckte att något sånt här hade varit rätt snyggt. är dock lite tveksam till att ha blåaktig färg i vissa slingor men det kanske kan bli rätt snyggt ändå.

Något sånt här funderar jag på, som Sara Paxton hade i filmen Aquamarine.

inget bloggande igår, sorry.

GODMORGON!

Kom till skolan för ca tio minuter sedan och är genomblöt! hade inget paraply och det är ju en bit att gå från stationen till skolan, suuuck hatar att vara blöt i håret det blir lockigt och bulligt aaa! hatar det haha. Igår gick jag till salongen och träffade Jeppe där som klippte sig. YaY! nån timme efter det åkte jag till hans lägenhet och spenderade natten där. Mysigt! Nu ska jag försöka mig på porträttbilderna till en fotouppgift men har ingen lust till det just nu. suck.


Hungrig!

Äntligen klar med läxorna! har skrivit klart och skickat in min novell, hittat tv reklamer och pluggat prov! sköööönt!
Nu ska jag bara invänta maten och äta lite sen blir det att sitta vid datan och kolla på film, mys hihi

Stökigt

Jo, jag kanske borde städa lite också....

studerar på min studiedag.

Studiedag! härligt, blev dock väckt av min kära syster vid elva. hon undrade om jag ville ha ett par skor som jag testade i helsingborg eftersom att det var extrapris på dom men har inte pengar till det just nu men kan kolla om dom har dom i kristianstad så kan jag kanske lägga undan dom.
Nu blir det plugg som gäller, har ju två prov imorgon. ett matteprov som kommer gå asdåligt. jag suuuger på matte och det går så himla fort fram men jag får hoppas på det bästa. sen är det ett medieprov som jag inte har gjort än för att jag var sjuk när vi hade det. sen ska jag skriva klart min novell idag och hitta videoklipp på youtube till en medieuppgift.
Kul. studiedagen gör verkligen skäl för sitt namn.


Mina gröna byxor jag köpte i söndags.


+ schalen från Gina Tricot. kanske inte jättesnyggt att jag fick med lappen på bilden men orkar inte ta en ny haha :)

nattinlägg

Klockan står på 23.14 och min natt kommer bestå av skräckisar på datan, hade varit mysigt om man hade någon med sig, inte lika kul att kolla på skräckisar när man är ensam.
Imorgon är det studiedag vilket innebär sovmorgon! wiihoo! inget planerat annars utom att jag ska plugga såklart haha. men nu säger jag GOODNIGHT and SWEET DREAMS!


Vår hund Saga - bild tagen av mig själv.

Jag har en snygg pojkvän.



Fotograf: Johan Grip

Clothes.

Har så mycket att stå i just nu känns det som. direkt efter skolan åkte jag och pappa runt i K-stad och letade APU-plats, jag var på fem olika ställen tror jag men fick tyvärr en del nej, det var många som hade mycket att stå i och kunde inte ta emot praktikanter men där var två ställen som jag skulle skicka in personligt brev till så skulle dom höra av sig.



Två vanliga linnen från Gina Tricot




Leggins från Only



Byxor från Cubus



Byxor från Cubus



Söta tights med hjärtan från Lindex tror jag




Gulligt nattlinne från Cubus



Köpte också underkläder, strumpor, ett par gröna byxor och en halsduk.
Byxorna och halsduken har jag på mig just nu så orkar inte ta kort på det haha men kan ta en bild imorgon (: Nu ska jag kolla på film, är sjukt sugen på en riktig skräckis!



Hej. Jag dör lite.

Usch, sitter i skolan och skriver novell, jag orkar inte skolan idag men måste göras. om knappt en halvtimme är det engelskaprov så får hoppas på det bästa. Går till klockan tre idag så kommer pappa och hämtar mig efter skolan så ska vi leta rätt på olika reklambyråer. hoppas verkligen jag får någon APU-plats nu så jag slipper ora mig för det.


Bild jag tog för ett år sedan ungefär

Äntligen hemma!

Hejhej!
Har varit på Väla hela dagen och kom hem för en timme sen kanske, nu sitter jag bara och tar det lugnt  men orkar inte ta kort på allt jag köpt så gör det imorgon istället. blir nog inget gym imorgon men vill jättegärna men tror inte jag hinner det eftersom att jag måste kolla APU-plats, tråkigt men måste göras!

Minnen!

Ooh såg precis att en av mina favorit filmer började på kanal 6. GHOST SHIP.
Tycker att det äär den bästa skräck filmen som någonsin gjorts! kommer ihåg när jag och R-Lj brukade sitta hemma hos henne med massa filtar och kuddar och skrämma upp varandra haha. Mysepyse! ska träffa henne vecka 43, ett tag till men ändå(: ska planera lite hemlisar då hihi.


När jag var i Torsås för knappt ett år sedan



Samma här ♥ gosh I miss it!



Äventyr till på IDOL!

Myskväll

Blir en lugn kväll med mamma idag.
Känner att jag behöver en fest helg snarast och det blir formodligen nästa helg!
Gööött! Nej nu ska jag ringa bästa Ida och se vad hon har för sig sen blir det lite mat.



Hemma tidigt men inte så trött

Godmorgon på er!

jag kom hem för mer än en timme sedan och har bara tagit det lugnt än så länge. var inte meningen att jag skulle sova borta igår kväll men det blev så haha. Efter att jag hade slutat åkte jag till hässleholm och väntade in jeppe och dom andra som hade saker med sig till lägenheten så jag hjälpte till att få upp lite till lägenheten. såklart var den längst upp haha men den var jättefin verlkligen! och nära och bra till stationen.
Nu ska jag komma igång med pluggandet till engelska provet. suck.


Min söta påg! ♥

Mysig skolmiddag

Rebecca tyckte att hon och jag skulle äta middag ute idag. så jag fick en väldigt för tidig födelsedags present plus att hon sa att jag kunde få någonting från USA när hon är där, BÄSTA DU! ♥ NU är det fortsättning med fotolektion och genomgång av blixtrar och ljussättning.

Varm Choklad

Det bästa när det är kallt ute är helt klart varm choklad enligt mig!
jag tycker det är så otroligt mysigt. skulle vilja ha det nu och kan köpa det i skolans cafeteria för tre kronor men ska faktiskt köpa ett kexchoklad, det är ju fredag trots allt ;) och dessutom kostar det bara fem kronor, helt sjukt! haha.
jag får nog ta och ringa min kära pojkvän om en stund också för att se hur det blir med hans lägenhet. var ju egentligen tänkt att jag skulle kolla APU-plats idag men tänkte att jag kunde göra det med pappa efter skolan på måndag för han är ledig då och så slipper jag gå vilse i Kristianstad själv idag. hihi

Fotograf: Rebecca Mårtensson

Foto

Godmorgon!

Sitter i klassrummet och har fotolektion i sex timmar. rätt skönt att ha det en fredag, jo iofs har jag ju det på torsdagar också. Har fått en ny uppgift idag, porträttbilder så får se hur det går. Såklart får vi inte göra hur vi vill vilket är jättetråkigt men det fick vi när vi hade en annan lärare. ibland blir det jobbigt. men får göra det bästa av situationen.


Jag och Linnea för någon vecka sedan ♥

RSS 2.0